Bullet journal – en kreativ dagbok

bujo1.jpg

Bullet journal är ett sätt att föra dagbok och att hålla koll på vad som ska hända utan att ha en förtryckt kalender. Tanken är att man gör anteckningar allt eftersom och skapar en innehållsförteckning själv. Allt är möjligt och det är bara fantasin som sätter gränserna. Själv föll jag för friheten att skapa mina egna sidor, föra mina egna anteckningar så som jag vill och dessutom ha möjlighet att göra mina sidor precis så dekorerade som jag själv ville.

Idag har jag gått över till One Note, ett förträffligt program som gör det möjligt att föra alla typer av anteckningar på precis den plats där jag befinner mig – i mobilen, jobbdatorn, plattan eller hemdatorn. Allt synkas omedelbart och finns tillgängligt när jag behöver det.

Är det lika kreativt?

Nej, förmodligen inte, men ack så praktiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: