Glad påsk!

Nej, jag har faktiskt inte hunnit baka någon påsktårta i år. Det enda jag spacklat är väggarna i skolsalen, och tro mig, det räcker och blir över. Tårtan på bilden är bland de första tårtor jag någonsin bakat och definitivt inte bland de mest perfekta eller vackraste jag gjort. Men kanske bland de roligaste. Inuti dolde sig en regnbågstårta med bottnar i olika färger. Dem, och hur jag gjorde hittar du
här.

easter3Jag vet inte om just regnbågsbottnarna var så jättegoda. Eftersom de bakas utan äggula så får de en speciell smak.

Men medan vi är inne på ämnet påsk, och bakning tänkte jag också visa de här gamla favoriterna. Muffinsen jag bakade på temat romantik i tävlingen Hela Sverige bakar. Haha… nej, jag var definitivt inte med i TV. Fattas bara. Men samtidigt som tävlingen gå så kan man tävla på Instagram. Jag vann faktiskt en Kitchenaid med de här söta små muffinsen.

muffins2muffins1

Och med det önskar jag er alla en

Riktigt Glad Påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: