Stickade vantar

Jag trodde nästan att jag hade tröttnat på att sticka men plötsligt en dag hände det. Det där som aldrig händer… min dotter bad mig sticka ett par vantar eftersom hon inte hittade några hon ville ha i butikerna. Personligen tror jag att hon helt enkelt var för snål för att köpa vantar och visste att jag gärna skulle både köpa garn och sticka till henne. Efter de vantarna var jag fast. Jag var helt enkelt tvungen att sticka ett par till. Och ett till…

vantar1

De här blev de första med mönster i flera färger och min kära svärmor fick dem i julklapp. Garnet är ren ull och kommer från Rusta, inte för att det är billigare än andra garn utan för att det fanns tillgängligt direkt. Mönstret är från Drops och du hittar det här.

vantar2

När jag stickat färdigt de första mönstrade vantarna hade jag garn över och mitt sug efter att sticka mönstrade vantar var inte på långt när tillfredsställd. Dessutom ville jag självklart hinna med att sticka vantar även till min kära mor.

Det här mönstret är också från Drops och finns här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: